YouPhone

Hvilken iPhone bør man købe i 2020?

Det kan være svært at vælge hvilken iPhone man skal købe, eftersom der efterhånden er rigtig mange forskellige iPhones at vælge imellem. Som forbruger kan man let fare vild i alle de forskellige iPhone modeller, og deres respektive egenskaber. Derfor giver vi dig en guide til hvilken iPhone du bør købe i 2020.
iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er åbenlyst de bedste iPhones til dato. Men med priser der starter ved 8899 DKK til dags dato, er de nok langt udenfor den almindelige brugers budget. Hvis man til gengæld har så mange penge at kaste efter en mobiltelefon, får man også en række rigtig fede features. 11 Pro modellerne har blandt andet de bedste kameraer på telefonmarkedet i dag. Derudover får man altså også den bedste batterilevetid af alle iPhones. Om det så 8899 kroner værd, må du jo selv vurdere…


Bedst til prisen: iPhone X


Den bedste iPhone til prisen i 2020 er iPhone X. Dette skyldes at prisen er helt nede på 2999 til dags dato for en pre-owned iPhone X i perfekt stand. Dette er altså den billigste iPhone, hvor du stadig får mange af de features der kommer i den dyre 11 Pro model. De mest nævneværdige features er Face-id ansigtsgenkendelsen der erstatter Touch-id knappen og den flotte 5,8 tommer Retina skærm der går helt ud til skærmen, præcis ligesom den gør på en iPhone 11 Pro Max. Forskellen mellem iPhone X og iPhone XS er ligeledes ikke særligt stor, hvis man ser på specifikationerne. iPhone X er altså den bedste iPhone til prisen i 2020


Mest budgetvenlige: iPhone 8


Selvom det efterhånden er et par år siden at iPhone 8 blev lanceret, er det altså stadig en fremragende telefon. Med en pris fra blot 1999 kroner hos YouPhone uden abonnement, er det altså også en yderst budgetvenlig telefon. Denne telefon bliver stadig opdateret med det nyeste IOS styresystem, så man skal altså ikke bekymre sig om kompabilitet med apps. iPhone 8 er udført i det klassiske design i aluminium og glas med rundede kanter. iPhone 8 er derfor stadig en fed telefon, som kan købes til en rigtig god pris i 2020.

Hvis man ønsker en større skærm: iPhone 8 Plus eller iPhone XS Max


iPhone XS Max og iPhone 8 Plus er begge to fremragende telefoner til forbrugeren der ønsker en større skærm. iPhone XS Max er, med en pris på 3999 hos YouPhone, væsentligt dyrere end iPhone 8 Plus, der starter ved 2399 uden abonnement. Dog repræsenterer prisforskellen også en væsentlig forskel i telefonernes egenskaber. Selvom iPhone 8 Plus har et fremragende dobbeltkamera, er iPhone XS Max’s kamera i en klasse for sig selv. Derudover er Face-id ansigtsgenkendelsen en stor opgradering fra iPhone 8 Plus’s touch id fingeraftryksaflæser. Derudover har iPhone XS Max også bedre batterilevetid end iPHone 8 Plus. Når dette er sagt, skal det altså lige siges, at iPhone 8 Plus også er en fremragende telefon til en rigtig god pris, som dækker den alle behov hos den almindelige forbruger.


Et godt råd: Køb brugt uden abonnement


Den billigste måde at købe en telefon, er at købe en brugt telefon uden abonnement, og derefter købe et abonnement hos et af lavprisselskaberne såsom Oister eller cbb.dk
Se YouPhones store udvalg af brugte iPhones i perfekt stand til markedsførende priser her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores garanti

Når du køber en telefon fra YouPhone får du altid en garanti på 2 år, der holder dig helt omkostningsfri. Vores garanti er faktisk mere omfattende end Apples egen garanti. Du kan derfor trygt købe en brugt telefon hos YouPhone, da du altid kan være sikker på at have en telefon der fungerer 100% som den skal.


Som ny stand


• Fremstår som ny uden kosmetiske brugsspor

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Perfekt stand er til dig, der ikke går på kompromis med telefonens udseende, men stadigvæk ønsker en telefon til en billig pris.


Flot stand


• Moderate brugsspor såsom mindre ridser

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

Flot stand egner sig til den prisbevidste forbruger, da man her får en rigtig flot telefon til en fremragende pris.


God stand


• Synlige brugsspor men ingen revner i glasset

• 2 års garanti

• Batterikapacitet på over 85%

God stand er til dig, som ikke lægger stor vægt på telefonens udseende. Her får du en fuldt funktionsdygtig iPhone til den billigste pris.